Algemeen Beveiligingsmedewerker

Rotterdam eo – 20 tot 32 uur per week, bepaalde of onbepaalde tijd

 

Zoek jij een vaste baan voor onbepaalde tijd? Ben jij op zoek naar een verantwoordelijk én afwisselende baan in de beveiliging met leuke collega’s, en heb je ervaring? Dan is een baan als beveiliger bij RWSE dus iets voor jou! Wij bieden werk, variërend van 20 tot 32 uur per week, zowel overdag, ’s avonds, ‘s nachts en in de weekenden. Onze basis is in Rotterdam, waar we voor een aantal grote objecten en opdrachtgevers werken, maar we werken ook voor diverse evenementen door het hele land, wanneer het weer kan.

De functie
We op zoek naar ervaren all-round beveiligers, die het aankunnen om zowel zelfstandig als in teamverband pro-actief en verantwoordelijk op te treden. Je werkt op een vast object in Rotterdam, maar je zal ook geregeld mee gaan naar diverse evenementen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de controle op toegang van zowel bezoekers als gebruikers van het (publiek toegankelijke) gebouw, alsmede houdt je toezicht op de veiligheid van publiek en bezoekers. Je maakt brand- en sluitrondes.
RWSE heeft op dit moment opdrachten in Rotterdam bij een museum, een groot evenement- en kantoorcomplex, voetbalclubs in de eredivisie, een kleinere evenementenlocatie in Rotterdam en een poppodium. Tevens werken we wekelijks voor diverse grote evenementen door het hele land. Bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is een pre, maar we beschikken over eigen transportmiddelen die ingezet worden voor opdrachten buiten de regio en reizen met OV is in veel gevallen ook mogelijk.

Wie ben jij?
Je valt op door je natuurlijke betrouwbare en klantvriendelijke houding. Je hebt dan ook een representatieve uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen door je klantvriendelijke houding, maar ook in je voorkomen. Je laat een verzorgde en professionele indruk achter.

Wat hebben we je te bieden?

 • Een leuke afwisselende baan;
 • De kans om door te groeien en jezelf te (blijven) ontwikkelen, wij bieden diverse opleidingen en cursussen, zowel intern als extern;
 • Werk binnen een ervaren, professioneel en gezellig en hecht team;
 • Contracten met vaste uren en voor onbepaalde tijd;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • RWSE heeft een kleine en platte organisatie-structuur, waardoor de communicatielijnen altijd kort en direct zijn.

Wat vragen we van je?

 • Een diploma Beveiliger 2;
 • Een goede motivatie en flexibiliteit;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een stevige persoonlijkheid met een stabiel karakter;
 • Een representatief uiterlijk.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan komen we graag met je in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb jij een achtergrond in de beveiliging en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ben je beginnend maar wil je veel meer leren over het vak en je kennis uitbreiden? Neem gerust contact met ons op. Samen bekijken we wat de mogelijkheden voor je zijn. Ook voor niet-beveiligers, die wel in het bovenstaande profiel passen, hebben we opleidings-mogelijkheden.

Stuur ons je CV en motivatiebrief naar info@rwse.nl en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteer nu!

Algemeen Beveiligingsmedewerker

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

Postbus 52075
3007 LB Rotterdam

Bezoekadres:
Groene Tuin 281-g
3078 KG Rotterdam

010-5036522
KvK: 60267135
Privacyverklaring

Share This