Allround Beveiliger regio Rotterdam

Je krijgt een vast object toegewezen in Rotterdam: het Wereld Museum Rotterdam. Je bent op deze opdracht verantwoordelijk voor het ontvangen, informeren en zo nodig aanspreken van bezoekers.

Wil jij werken in een fijne en prettige werkomgeving waar een écht familiegevoel heerst en je géén nummer bent? Wil je je daarnaast graag ontwikkelen in een omgeving waar professionaliteit voorop staat?

Mooi! Dan hebben wij de juiste job voor jou!


IN HET KORT:

• Een vaste baan bij het Wereld Museum in Rotterdam i.c.m. afwisselende projecten
• Parttime of fulltime
• Werken voor een familiebedrijf, mét leuke extra’s
• Ruimte voor uitbreiden van je kennis en doorgroeimogelijkheden

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijk én afwisselende baan in de beveiliging, sta jij stevig in je schoenen en heb je ervaring in de beveiliging? Dan is een baan als beveiliger bij RWSE iets voor jou! Je komt te werken in een enthousiast en professioneel team en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden binnen RWSE.

WIE ZIJN WIJ?

RWSE is een flexibele onderneming met een ruime ervaring in de beveiligingsbranche en een echte ‘’no-nonsense’’ mentaliteit. Een prettige werksfeer, het ‘’familiegevoel’’, persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit staat voorop. Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen. Bij RWSE ben je géén nummer en is het management- team altijd aanspreekbaar: we doen het samen!

Vanuit verschillende diensten op het gebied van veiligheid, dienstverlening en Hospitality richten wij ons volledig op evenementenbeveiliging en algemene beveiliging in de Hospitality en culturele branche. Zo werken we voor musea, theaters, poppodia, grote kantoorverzamelgebouwen, maar ook voor betaalde voetbalorganisaties en samen met onze collega beveiligingsbedrijven voor de grotere evenementen.

Onze filosofie is om medewerkers afwisseling aan te bieden in hun werkzaamheden. Naast een vast object ga je dus ook mee naar onze leuke, uitdagende evenementen. Op deze wijze blijf je scherp, werk je weer eens met andere collega’s en blijf je betrokken bij RWSE. RWSE biedt tevens een regelmatig terugkerende interne cursus aan, waar we onze medewerkers opleiden om volgens de ‘’RWSE werkwijze’’ te werken.

DE FUNCTIE

Je krijgt een vast object toegewezen in Rotterdam: het Wereld Museum Rotterdam. Je bent op deze opdracht verantwoordelijk voor het ontvangen, informeren en zo nodig aanspreken van bezoekers. Ook ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers van het museum en daarmee het visitekaartje van de organisatie waarvoor je ingezet wordt. Je bent dus ook zeker een uitmuntende gastheer of -vrouw. Ook houd je toezicht tijden feesten, partijen, bruiloften en congressen die worden gehouden in de prachtige balzalen.

Daarnaast word je ook ingezet als beveiliger bij voetbalclubs in de Eredivisie in Waalwijk, evenementenlocaties en poppodia in de regio van Rotterdam. Heb je geen rijbewijs of geen eigen vervoer? Geen probleem, wij hebben een flexibel inzetbaar wagenpark, samen komen we dus overal.

WIE BEN JIJ?

Je valt op door je natuurlijke, betrouwbare en klantvriendelijke houding. Je hebt dan ook een representatieve uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag en hebt een goed oog voor veiligheid. Je weet wat er moet gebeuren als zich een onveilige situatie voordoet. Bovendien laat je een verzorgde en professionele indruk achter. Daarnaast beschik je over:
Een diploma Beveiliger 2;
Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in de beveiliging;
Een goede motivatie en flexibiliteit, ook regelmatig beschikbaar in de weekenden en avonden;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Een representatief uiterlijk en stevige persoonlijkheid met een stabiel karakter;
Niet veroordeeld geweest door justitie;
Piercings, gouden tanden en tatoeages die niet afgedekt kunnen worden in het gezicht, nek en handen zijn niet toegestaan.


WIJ BIEDEN

Een baan in een jonge en groeiende onderneming;
Een dynamische werkomgeving met afwisselende werkzaamheden;
Opleidingen en trainingen;
Ruimte voor uitbreiden kennis;
Vaste uren;
Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
Een leuk team waarmee je op de afwisselende klussen staat;
Doorgroeimogelijkheden.

Parttime uren: 24-38 per week
Salaris: €12,00 – €14,50 per uur

Solliciteer nu!


RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

Anthoniuslaan 1-a
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht.

010-5036522
KvK: 72336420
Privacyverklaring

Share This