Allround Beveiligingsmedewerker & Ondersteunden Planner

Rotterdam eo – 28-38 uur per week – bepaalde of onbepaalde tijd.

 

 

RWSE is een jonge, flexibele onderneming met een ruime ervaring in de beveiligingsbranche. Vanuit verschillende diensten op het gebied van veiligheid, dienstverlening en hospitality, richten wij ons volledig op evenementenbeveiliging en algemene beveiliging met name in de Hospitality Branche. Zo werken we voor museu, theaters, poppodia, grote kantoorverzamelgebouwen, maar voor Betaalde Voetbalorganisaties, en wanneer het weer mogelijk is natuurlijk voor de grotere evenementen.
Ons team van professionals heeft een sociaal en servicegericht karakter en inmiddels veel ervaring in beveiliging en crowdmanagement.
RWSE is gevestigd in Rotterdam maar met een landelijke dekking hebben wij een uiteenlopend klantenbestand.

De functie
Wij zijn per direct op zoek naar een assertieve en enthousiast dame of heer, die ons parttime of fulltime (28-38uur) per week komt ondersteunen als Allround Beveiliger en als (ondersteunend) planner op kantoor.
We zijn met een klein team op kantoor, de meeste van onze medewerkers en leidinggevenden zijn op locatie aan het werk als beveiliger, facilitair medewerker, coördinator, etc.

Als all-round beveiliger kun je het aan om zowel zelfstandig als in teamverband pro-actief en verantwoordelijk op te treden. Je werkt op 1 of 2 vaste objecten in Rotterdam, maar je zal ook geregeld mee gaan naar diverse evenementen. Je bent tijdens je werk als beveiliger onder andere verantwoordelijk voor de controle op toegang van zowel bezoekers als gebruikers van het (publiek toegankelijke) gebouw, alsmede houdt je toezicht op de veiligheid van publiek en bezoekers. Je maakt brand- en sluitrondes. Maar ook vragen we je om als ervaren all-round beveiliger samen met je collega’s de kwaliteit van het werk te bewaken. Je signaleert problemen tijdig en maakt hier melding van bij je collega coördinatoren of je leiding. Met jouw ruime ervaring en kennis ben je hier toe prima instaat.

Daarnaast ondersteun je 1 of 2 per week op kantoor onze vaste planner met het maken van roosters, en vervang je hem tijdens zijn afwezigheid. Onze vaste planner werkt ook 1 tot 2 dagen per week mee op opdrachten, en op grotere evenementen geeft hij leiding. Op deze wijze houdt hij feeling met het werk en zijn collega’s en blijft het een leuke afwisseling.

RWSE heeft op dit moment opdrachten in Rotterdam bij een museum, een groot evenement- en kantoorcomplex, theaters, voetbalclubs in de eredivisie, een kleinere evenementenlocatie in Rotterdam en een poppodium. Tevens werken we wekelijks voor diverse grote evenementen door het hele land. Bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is een pre, maar we beschikken over eigen transportmiddelen die ingezet worden voor opdrachten buiten de regio en reizen met OV is in veel gevallen ook mogelijk.

Wie ben jij?
Je valt op door je natuurlijke betrouwbare en klantvriendelijke houding. Je hebt dan ook een representatieve uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen door je klantvriendelijke houding, maar ook in je voorkomen. Je laat een verzorgde en professionele indruk achter. Bovendien heb je een sterker analytisch inzicht, waardoor je in staat bent planmatig te werken. Ook heb je inmiddels een ruime ervaring in de beveiligingswereld en dat maakt je extra goed in staat je werk met het oog op veiligheid uit te voeren.

Wat vragen we van je?
· Een diploma Beveiliger 2;
· Aantoonbare werkervaring als beveiliger, en bij voorkeur ervaring in planningswerkzaamheden
· Je beschikt over een MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
· Je kennis van Word en excel en uitstekende computer-vaardigheden.
· Een goede motivatie en flexibiliteit;
· Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
· Goede communicatieve vaardigheden;
· Een stevige persoonlijkheid met een stabiel karakter;
· Een representatief uiterlijk.
· Hart voor de zaak
· Teamplayer.

Wat hebben we je te bieden?
· Een leuke afwisselende baan;
· De kans om door te groeien en jezelf te (blijven) ontwikkelen, wij bieden diverse opleidingen en cursussen, zowel intern als extern;
· Werk binnen een ervaren, professioneel en gezellig en hecht team;
· Contracten met vaste uren en voor onbepaalde tijd;
· Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
· RWSE heeft een kleine en platte organisatie-structuur, waardoor de communicatielijnen altijd kort en direct zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan komen we graag met je in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur ons je CV en een motivatiebrief naar info@rwse.nl en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteer nu!

Allround Beveiligingsmedewerker & Ondersteunden Planner

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

Postbus 52075
3007 LB Rotterdam

Bezoekadres:
Groene Tuin 281-g
3078 KG Rotterdam

010-5036522
KvK: 60267135
Privacyverklaring

Share This