Beveiliger RKC Waalwijk

Jij bent als beveiliger bij RKC Waalwijk verantwoordelijk voor het ontvangen, informeren en zo nodig aanspreken van supporters, alsmede het toezicht houden op de veiligheid en daar waar nodig samen met je collega’s ingrijpen.

Houd je van voetbal en ben je op zoek naar een leuke bijbaan/ parttime baan in de beveiliging? Houd je van werken in een dynamisch team en wil je samen met je collega’s bijdragen aan de veiligheid van de supporters?
Dan is een baan als beveiliger bij RKC Waalwijk echt iets voor jou!

IN HET KORT:

• Werken voor een familiebedrijf, mét leuke extra’s
• Bijbaan/ parttime. Fulltime met vaste uren mogelijk in combinatie met andere projecten
• Ruimte voor uitbreiden van je kennis en doorgroeimogelijkheden

DE FUNCTIE

Jij bent als beveiliger bij RKC Waalwijk verantwoordelijk voor het ontvangen, informeren en zo nodig aanspreken van supporters, alsmede het toezicht houden op de veiligheid en daar waar nodig samen met je collega’s ingrijpen. Zo zijn er verschillende posities waar je kan worden ingedeeld. Denk hierbij aan het ontvangen van de sponsors in de sponsorlounge. Het ontvangen van VIP’s en de spelersbussen, het ondersteunen van de stewards op de tribunes en het overzicht houden bij het supporterscafé. Daarnaast is visiteren ook een onderdeel van je werkzaamheden.
Je kunt deze baan combineren met onze vaste opdrachten of je kunt alleen voor de evenementen kiezen en het combineren met bijvoorbeeld je studie of ander werk. Heb je geen rijbewijs of geen eigen vervoer? Geen probleem, wij hebben een flexibel inzetbaar wagenpark, samen komen we dus overal.

WIE BEN JIJ?

Je staat stevig in je schoenen, valt op door je natuurlijke, betrouwbare en klantvriendelijke houding. Je laat een verzorgde en professionele indruk achter en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag, je hebt een goed oog voor veiligheid en je bent een echte team-player. Daarnaast beschik je over:
• Een diploma Beveiliger 2 of een ESO-certificaat;
• Een goede motivatie, flexibiliteit en ben je beschikbaar in de weekenden en avonden;
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden; in het Nederlands, Duits en Engels;
• Niet veroordeeld geweest door justitie;
• Piercings, gouden tanden en tatoeages die niet afgedekt kunnen worden in het gezicht, nek
en handen zijn niet toegestaan.

WIE ZIJN WIJ?
RWSE is een flexibele onderneming met een ruime ervaring in de beveiligingsbranche en een echte ‘’no-nonsense’’ mentaliteit. Een prettige werksfeer, het ‘’familiegevoel’’, persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit staat voorop. Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen. Bij RWSE ben je géén nummer en is het management- team altijd aanspreekbaar: we doen het samen!
Vanuit verschillende diensten op het gebied van veiligheid, dienstverlening en Hospitality richten wij ons volledig op evenementenbeveiliging en algemene beveiliging in de Hospitality en culturele branche. Zo werken we voor musea, theaters, poppodia, grote kantoorverzamelgebouwen, maar ook voor betaalde voetbalorganisaties en samen met onze collega beveiligingsbedrijven voor de grotere evenementen.
Onze filosofie is om medewerkers afwisseling aan te bieden in hun werkzaamheden. Naast een vast object ga je dus ook mee naar onze leuke, uitdagende evenementen. Op deze wijze blijf je scherp, werk je weer eens met andere collega’s en blijf je betrokken bij RWSE. RWSE biedt tevens een regelmatig terugkerende interne cursus aan, waar we onze medewerkers opleiden om volgens de ‘’RWSE werkwijze’’ te werken.

WIJ BIEDEN:

• Een baan in een jonge en groeiende onderneming;
• Een dynamische werkomgeving met afwisselende werkzaamheden;
• Opleidingen en trainingen;
• Ruimte voor uitbreiden kennis;
• Flexibele uren, maar ook de mogelijkheid om over te stappen naar vaste uren; • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
• Een leuk team waarmee je op de afwisselende klussen staat.

Salaris: €11,00 – €14,00 per uur afhankelijk van je ervaring en leeftijd

Solliciteer nu!

Naam
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

H. A. Lorentzstraat 4

3331 EE Zwijndrecht

010-5036522

KvK: 72336420

Privacyverklaring

Klacht melden