Beveiliging voor musea

RWSE zorgt voor de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en leveranciers.

N

Beveiliging van kostbare kunstobjecten.

N

Beveiliging met vertrouwen uit handen geven.

N

Invulling zaalwachtfuncties en meldkamerbeheer.

N

Dag- en nachtbewaking van uw complex.

N

Beveiligingsadvies op maat gemaakt.

Museumbeveiliging

Musea beschikken over waardevolle collecties. Dit erfgoed zo goed mogelijk beschermen is vanzelfsprekend van groot belang. Wanneer uw organisatie verantwoordelijk is voor het beheer van kostbare kunstobjecten is dat een flinke verantwoordelijkheid. Uw collectie heeft naast de fysieke waarde ook een grote symbolische waarde. Veel museumstukken zijn tenslotte niet te vervangen. Het beheer en de beveiliging hiervan, daar moet u blind op kunnen vertrouwen.

RWSE neemt deze beveiligingstaak op zich en verzorgt de security van diverse musea door het hele land. Wat houdt dit in? Voor de beveiliging van musea en kunstcollecties gaat het bijvoorbeeld om de invulling van zaalwachtfuncties en het beheer van de meldkamer. Bent uw benieuwd wat RWSE voor uw museum kan betekenen? Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Met vertrouwen uit handen geven

Bij het exposeren van bijzondere en waardevolle kunst moet u de beveiliging met vertrouwen uit handen kunnen geven. RWSE heeft daarvoor de oplossing. Wij houden toezicht op de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en leveranciers, tijdens en buiten kantooruren.

In de nacht beveiligt RWSE het museumcomplex om een eventuele inbraak tegen te gaan. Overdag zorgen onze medewerkers ervoor dat uw bezoekers kunnen genieten van kunst en cultuur, maar wel op een voor het kunstwerk veilige afstand.

Dienstenaanbod

Afhankelijk van uw organisatie bieden wij de volgende diensten aan:

  • Controle;
  • Openingsrondes;
  • Brandrondes;
  • Sluitrondes.

De diensten van RWSE zijn niet beperkt tot het bovenstaande. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op maat? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een oriënterende kennismaking.


wAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Dagelijks doen wij nieuwe ervaringen op waardoor we steeds innovatiever handelen. Dit uit zich in maatwerk en dat zien onze klanten als een grote meerwaarde.

N

Flexibele aanpak.

N

Beveiligingsadvies op maat.

N

Landelijke dekking.

N

Sociaal en servicegericht.

N

Divers dienstenaanbod.

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

H. A. Lorentzstraat 4

3331 EE Zwijndrecht

010-5036522

KvK: 72336420

Privacyverklaring

Klacht melden