Hospitality

RWSE zorgt voor de veiligheid én het visiteplaatje van uw bedrijf.

N

Uitmuntende gastheren en gastvrouwen

N

Een professioneel eerste aanspreekpunt voor gasten, bezoekers en medewerkers.

N

Een aangenaam welkom voor uw gasten.

Beveiliging receptie

Steeds meer bedrijven zetten beveiligers in om de receptie te bemannen. Ook de beveiligers van RWSE kunt u inzetten als gastheer of gastvrouw. Met een vriendelijke glimlach worden bezoekers verwelkomt, waar ongenodigde gasten juist buiten de deur worden gehouden. Ook het uitvoeren van (bedrijfs)hulpverlening bij ongevallen en onveilige situaties valt binnen het takenpakket. De beveiligers beschikken allen over een EHBO en BHV certificaat en kunnen daardoor adequaat handelen indien een noodsituatie zich voordoet.

Gastvrijheid met oog voor veiligheid

RWSE denkt graag met u meer, wij gaan dan ook graag met u in gesprek om uw wensen, behoeften en omstandigheden te inventariseren. Zo kunnen wij een receptiedienst voor u ontwikkelen die perfect bij uw organisatie past.

Meer informatie

Graag kijken wij wat er bij uw bedrijfsimago past. Door ons uiteenlopende klantenbestand zijn wij gewend adviezen op maat te formuleren. Wilt u meer informatie over beveiliging receptie? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een oriënterende kennismaking.

[forminator_form id="3892"]

wAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Dagelijks doen wij nieuwe ervaringen op waardoor we steeds innovatiever handelen. Dit uit zich in maatwerk en dat zien onze klanten als een grote meerwaarde.

N

Flexibele aanpak.

N

Beveiligingsadvies op maat.

N

Landelijke dekking.

N

Sociaal en servicegericht.

N

Divers dienstenaanbod.

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

H. A. Lorentzstraat 4

3331 EE Zwijndrecht

010-5036522

KvK: 72336420

Privacyverklaring

Klacht melden