Beveiligingsmedewerker Evenementen

Rotterdam eo / landelijk – parttime – bepaalde of onbepaalde tijd.

Ben jij een gediplomeerd beveiliger of in het bezit van het ESO-certificaat, en ben je op zoek naar een afwisselend en verantwoordelijk bij-baan in een leuk en professioneel team, in de weekenden en avonden? dan is deze functie echt wat voor jou!

RWSE is een jonge, flexibele onderneming met een ruime ervaring in de beveiligingsbranche. Vanuit verschillende diensten op het gebied van veiligheid, dienstverlening en hospitality, richten wij ons volledig op evenementenbeveiliging en algemene beveiliging in de Hospitality Branche. Zo werken we voor musea, theaters, poppodia, grote kantoorverzamelgebouwen, maar ook voor Betaalde Voetbalorganisaties, en wanneer het weer mogelijk is natuurlijk voor de grotere evenementen.
Ons team van professionals heeft een sociaal en servicegericht karakter en inmiddels veel ervaring in beveiliging en crowd-management.
RWSE is gevestigd in Rotterdam maar met een landelijke dekking hebben wij een uiteenlopend klantenbestand.
Zo kom je nog eens ergens: op de leukste evenementen en concerten samen met fijne collega’s in een enthousiast en hecht team. Een aantal evenementen mogen weer van start gaan, zo is het bijvoorbeeld het schema voor de eredivisie al bekend, en mogen poppodia, theaters en concertzalen de deuren weer openen.

Functieomschrijving
Wij zoeken beveiligers, die het leuk vinden om als bijbaan of als tijdelijke baan mee te draaien in ons beveiligings-team, met name in de weekenden en avond-uren, als oproepkracht. Je wordt onder andere ingezet bij voetbalwedstrijden in de eredivisie, maar ook bij concertzalen en poppodia. Sommige van deze opdrachtgevers zijn in de regio Rotterdam, maar soms ook in Brabant of Amersfoort. We zorgen gezamenlijk ervoor dat alle collega’s vervoer hebben naar deze locaties.

Je staat samen met je collega-beveiligers garant voor de publieksveiligheid en gastvrijheid op en rond aansprekende publieksevenementen en bij toon-aangevende objecten.
Je bent onder andere verantwoordelijk voor de controle op toegang van zowel bezoekers als gebruikers van het (publiek toegankelijke) gebouw, alsmede houdt je toezicht op de veiligheid van publiek en bezoekers en grijp je in samen met je collega’s daar waar nodig.

Wie ben jij?
Je valt op door je natuurlijke betrouwbare en klantvriendelijke houding. Je hebt dan ook een representatieve uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je laat een verzorgde en professionele indruk achter. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag en hebt een goed oog voor veiligheid. Je weet wat er moet gebeuren als zich een onveilige situatie voordoet, je bent alert en je kan snel schakelen.

Wij bieden:
– Een baan in een jonge en groeiende onderneming.
– Een dynamische werkomgeving met afwisselende werkzaamheden
– Opleidingen en trainingen; Ruimte voor uitbreiden kennis.
– Flexibele uren, maar ook altijd de mogelijkheid om over te stappen naar vaste uren;
– Goede arbeidsvoorwaarden, marktconform
– Een leuk team waarmee je op de afwisselende klussen staat

Wat vragen wij van jou?
– Een diploma Beveiliger 2 of een ESO-certificaat;
– Ervaring in de beveiliging is een pre;
– Een goede motivatie en flexibiliteit, beschikbaar in de weekenden en avonden;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Goede communicatieve vaardigheden;
– Een stevige persoonlijkheid met een stabiel karakter;
– Een representatief uiterlijk.
– Onbesproken gedrag.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan komen we graag met je in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Solliciteer nu!

Beveiligingsmedewerker Evenementen

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

Postbus 52075
3007 LB Rotterdam

Bezoekadres:
Groene Tuin 281-g
3078 KG Rotterdam

010-5036522
KvK: 60267135
Privacyverklaring

Share This