Coördinator Beveiliging

RWSE is een ervaren en flexibele beveiligingsbedrijf met een ruime ervaring in de beveiligingsbranche en evenementen sector. Vanuit verschillende diensten op het gebied van veiligheid, dienstverlening en hospitality, richten wij ons volledig op evenementenbeveiliging en algemene beveiliging in de hospitality branche.

RWSE is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht maar met een landelijke dekking hebben wij een uiteenlopend klantenbestand.

DE FUNCTIE
Als teamleider/ coördinator geef je leiding op 1 of meerdere projecten / objecten en je bent hier ook zelf operationeel actief onderdeel van. Eveneens ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoer van alle beveiligingsprocessen binnen de organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen en begeleiden van de medewerkers en draagt zorg voor juiste instructies en kwaliteitscontrole van de dienstverlening. Daarnaast draag je zorg voor de operationele klantcontacten en ben je dus het eerste aanspreekpunten voor opdrachtgevers en beveiligers. Als teamleider ben je zichtbaar op de werkvloer maar besteedt ook tijd aan administratieve taken. Je stelt instructies op, beheert deze en stelt ze bij daar waar nodig. Je zorgt dat je collega’s over juiste informatie beschikken.
Daarnaast zorg je voor een juiste en volledige communicatie met jouw leidinggevenden/directie.
Je zult als teamleider beveiliger voornamelijk ingezet worden bij vaste objecten en opdrachten, maar ook bij evenementen en eenmalige / kortdurende projecten.

FUNCTIE EISEN
Om deze functie goed te kunnen vervullen voldoe je aan de volgende eisen:

– Je beschikt over een MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
– Minimaal 4 jaar werkervaring in het vakgebied
– Minimaal 2 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring
– Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
– Talent om coachend leiding te geven aan een team
– Flexibel, beschikbaar voor 24/7, avond en weekend, geen van 9 tot 5 mentaliteit
– Hart voor de zaak
– Stressbestendig
– Teamplayer,
– Service verlenende instelling
– Je beschikt over BHV diploma
– Je beschikt over een rijbewijs

ONS AANBOD
We zijn een leuk, dynamisch en groeiend bedrijf waarin de ruimte is om je te ontwikkelen en mee te groeien. We hebben een platte organisatie-structuur, geen verschillende management-lagen, maar een no-nonsens-cultuur waarin we samen de werkzaamheden aanpakken. Cursussen, opleidingen intern en extern behoren altijd tot de mogelijkheden, en zullen je altijd stimuleren om een groeiontwikkeling door te maken binnen ons bedrijf.
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie in een succesvol en dynamisch bedrijf. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris conform CAO Veiligheidsdomein, rekening houdend met je ervaring, leeftijd en capaciteiten.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.400,00 – €2.700,00 per maand

Solliciteer nu!

Coördinator Beveiliging

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

Anthoniuslaan 1-a
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht.

010-5036522
KvK: 60267135
Privacyverklaring

Share This