Evenement Beveiliger – Parttime of Fulltime Regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam

Evenementenbeveiliger maak je evenementen zowel voor als achter de schermen mee. Je werk is erg divers, dus geen één dag is hetzelfde. Jij bent als Evenement Beveiliger verantwoordelijk voor het ontvangen, informeren en zo

Heb je ook zo’n zin om te werken op de leukste evenementen? Wanneer jij kan? Het staat weer bol van de leuke evenementen, gaafste festivals en mooie concerten en, wij zijn daarbij! Houd je van werken in een dynamisch team en wil je samen met je collega’s bijdragen aan de veiligheid van de bezoekers? Kom bij RWSE werken als Evenement Beveiliger!

IN HET KORT:
-

De leukste festivals en evenementen
- Goed salaris
- Ruimte voor uitbreiden van je kennis en doorgroeimogelijkheden
- Combinatie met werken op 1 van onze vaste opdrachten ook mogelijk
- Werken voor een familiebedrijf, mét leuke extra’s

DE FUNCTIE


Evenementenbeveiliger maak je evenementen zowel voor als achter de schermen mee. Je werk is erg divers, dus geen één dag is hetzelfde.
Jij bent als Evenement Beveiliger verantwoordelijk voor het ontvangen, informeren en zo nodig aanspreken van bezoekers en gasten, alsmede het toezicht houden op de veiligheid en daar waar nodig samen met je collega’s ingrijpen. Wij worden op zowel grote als kleinschalige evenementen ingezet in de regio Rotterdam, maar ook vaak gaan we naar de tofste en grootse evenementen, festivals en concerten door heel Nederland, dat doen we samen, we zorgen gezamenlijk dat we er komen.

Je kunt deze baan combineren met onze vaste opdrachten of je kunt alleen voor de evenementen kiezen en het combineren met bijvoorbeeld je studie of ander werk. Heb je geen rijbewijs of geen eigen vervoer? Geen probleem wij hebben een flexibel inzetbaar wagenpark, samen komen we dus overal.

WIE ZIJN WIJ?


RWSE is een flexibele onderneming met een ruime ervaring in de beveiligingsbranche en een echte ‘’no-nonsense’’ mentaliteit. Een prettige werksfeer, het ‘’familiegevoel’’, persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit staat voorop. Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen. Bij RWSE ben je géén nummer en is het management- team altijd aanspreekbaar: we doen het samen!
Vanuit verschillende diensten op het gebied van veiligheid, dienstverlening en Hospitality richten wij ons volledig op evenementenbeveiliging en algemene beveiliging in de Hospitality en culturele branche. Zo werken we voor musea, theaters, poppodia, grote kantoorverzamelgebouwen, maar ook voor betaalde voetbalorganisaties en samen met onze collega beveiligingsbedrijven voor de grotere evenementen.
Onze filosofie is om medewerkers afwisseling aan te bieden in hun werkzaamheden. Naast een vast object ga je dus ook mee naar onze leuke, uitdagende evenementen. Op deze wijze blijf je scherp, werk je weer eens met andere collega’s en blijf je betrokken bij RWSE. RWSE biedt tevens een regelmatig terugkerende interne cursus aan, waar we onze medewerkers opleiden om volgens de ‘’RWSE werkwijze’’ te werken.

WIE BEN JIJ?


Je valt op door je natuurlijke, betrouwbare en klantvriendelijke houding. Je hebt dan ook een representatieve uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je laat een verzorgde en professionele indruk achter. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag en je hebt een goed oog voor veiligheid en je bent een echte team-player. Daarnaast beschik je over:
- Een diploma Beveiliger 2 of een ESO-certificaat;
- Minimaal 18 jaar oud;
- Een goede motivatie, flexibiliteit en ben je beschikbaar in de weekenden en avonden;
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
- Onbesproken gedrag; politiescreening is onderdeel van de sollicitatie

WIJ BIEDEN:
-

Een baan in een jonge en groeiende onderneming;
- Een dynamische werkomgeving met afwisselende werkzaamheden;
- Opleidingen en trainingen;
- Ruimte voor uitbreiden kennis;
- Flexibele uren, maar ook de mogelijkheid om over te stappen naar vaste uren;
- Goede arbeidsvoorwaarden;
- Een leuk team waarmee je op de afwisselende klussen staat;
- Doorgroeimogelijkheden.
Parttime uren: 16-32 per week
Salaris: €12,00 – €15,00 per uur.

Solliciteer nu!


RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

Anthoniuslaan 1-a
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht.

010-5036522
KvK: 72336420
Privacyverklaring

Share This