Evenementen beveiliging.

RWSE zorgt voor de veiligheid van uw unieke evenement. 

N

Beveiliging van diverse evenementen.

N

Beveiliging met vertrouwen uit handen geven.

N

Een prettig welkom voor uw gasten.

N

Beveiligingsadvies op maat gemaakt.

N

Flexibiliteit door uiteenlopend klantenbestand.

Evenementenbeveiliging

RWSE verzorgt de beveiliging van uw congres, sport- of muziekevenement, media en corporate events. Naast de veiligheid van uw bezoekers zorgt RWSE voor een hartelijk welkom van uw gasten.

Ieder evenement is uniek door de samenstelling van het publiek en de locatie. En dat brengt maatwerk met zich mee. In die zin is elk event een uitdaging en een mooie gelegenheid om te innoveren als het gaat de best passende beveiliging. Juist deze flexibiliteit zorgt voor een goede kwaliteit van ons werk.

Werkwijze

RWSE denkt vanaf het eerste contact met u mee om de risico’s te inventariseren. Dat begint met een oriënterend gesprek om het gehele evenement in kaart te brengen. Vervolgens wordt voor ieder evenement, groot of klein, ruim van tevoren een uitgebreid advies opgesteld. Tijdens de uitvoering van het evenement ligt de eindverantwoordelijkheid bij RWSE. Zo verzorgen wij het contact met de gemeente, de politie en andere partijen maar dragen we ook zorg voor de nodige vergunningen. 

Meer informatie

Van kleine tot grote evenementen, wij kijken graag naar wat er mogelijk is. Door ons uiteenlopende klantenbestand zijn wij gewend adviezen op maat te formuleren. Wilt u meer informatie over evenementenbeveiliging en crowd management? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een oriënterende kennismaking. 


wAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Dagelijks doen wij nieuwe ervaringen op waardoor we steeds innovatiever handelen. Dit uit zich in maatwerk en dat zien onze klanten als een grote meerwaarde.

N

Flexibele aanpak.

N

Beveiligingsadvies op maat.

N

Landelijke dekking.

N

Sociaal en servicegericht.

N

Divers dienstenaanbod.

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

H. A. Lorentzstraat 4

3331 EE Zwijndrecht

010-5036522

KvK: 72336420

Privacyverklaring

Klacht melden