Objectbeveiliger Bleiswijk

Toe aan een nieuwe uitdaging en een volgende stap in de beveiliging? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wij bieden een vaste baan bij een groot, leuk en uitdagend object, zowel parttime als fulltime is mogelijk, zowel overdag, ’s avonds, ‘s nachts en in de weekenden zijn er diensten. Je werkt in enthousiast en professioneel team en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden binnen dit object en binnen RWSE.

Bij dit object komt jouw kennis en ervaring pas echt tot z’n recht!

DE FUNCTIE
Voor één van europa’s grootste, nieuw gebouwd distributiecentrum zijn we op zoek naar ervaren object-beveiligers, die het aankunnen om zowel zelfstandig als in teamverband pro-actief en verantwoordelijk op te treden.

Het is een veelzijdige, verantwoordelijke functie waarin je altijd actief en alert aan het werk bent. Het kan soms zelf wat hectisch zijn, op de piekmomenten kunnen er wel 1000 personen aanwezig in het pand. Het is een nieuw opgeleverd project, waarbij High Risk Security wordt ingezet, en er met de nieuwste technieken gewerkt wordt.

Je bent op deze opdracht als beveiliger verantwoordelijk voor het ontvangen, informeren en zo nodig aanspreken van bezoekers, gasten, medewerkers en leveranciers. Ook het toezicht houden op de veiligheid en daar waar nodig samen met je collega’s ingrijpen behoort tot je functie.

Dit houdt in dat je toegangscontroles en visitaties uitvoert, verantwoordelijk bent voor accreditatie en registratie van bezoekers- en/of medewerkers en leveranciers en je loopt controle-rondes.

Maar ook ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en gebruikers van het gebouw en daarmee het visitekaartje van de organisatie waarvoor je ingezet wordt. Je bent dus ook een uitmuntende gastheer of -vrouw.

WIE BEN JIJ?

Gezien de grote stromen bezoekers die jij en je collega’s gaan verwerken, ben je zeer stressbestendig en in staat om prioriteiten te stellen. Tevens ben je in staat om de hele dag te staan en in beweging te zijn, je voert namelijk te voet je controle-rondes uit.

Je valt op door je natuurlijke betrouwbare en klantvriendelijke houding. Je hebt dan ook een representatieve uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je laat een verzorgde en professionele indruk achter. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag en hebt een goed oog voor veiligheid. Je weet wat er moet gebeuren als zich een onveilige situatie voordoet, je bent alert en je kan snel schakelen.

WAT HEBBEN JE TE BIEDEN?

– Een baan in een flexibele, professionele en groeiende onderneming.
– Een dynamische werkomgeving met afwisselende werkzaamheden
– Opleidingen en trainingen; Ruimte voor uitbreiden kennis en doorgroeimogelijkheden
– Vaste, gegarandeerde uren tot 38uur per week
– Goede arbeidsvoorwaarden, marktconform, een uurloon variërend tussen 12,80 en 15,00 per uur, daar bovenop ontvang je ORT.
– Pensioen, reiskosten, vakantiegeld, verlofdagen, etc. conform CAO
– Contract voor 1 jaar, bij tevredenheid van beide kant, mogelijkheid tot verlening voor onbepaalde tijd
– Een leuk en collegiaal team waarmee je op de afwisselende klussen staat.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

– Een diploma Beveiliger 2;
– Ervaring in de beveiliging;
– Een goede motivatie en flexibiliteit, beschikbaar in de weekenden en avonden en eventueel ook nachten;
– Gastvrijheid heb je hoog in het vaandel staan
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Goede beheersing van de Engelse taal
– Een stevige persoonlijkheid met een stabiel karakter;
– Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en extreme oog voor veiligheid
– Een representatief / verzorgd uiterlijk.

 

Solliciteer nu!

Objectbeveiliger Bleiswijk

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

Anthoniuslaan 1-a
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht.

010-5036522
KvK: 60267135
Privacyverklaring

Share This