Over rwse

Onderscheidend aan RWSE

RWSE is een flexibele, betrouwbare onderneming met een ruime ervaring in de beveiligingsbranche. Vanuit verschillende diensten op het gebied van veiligheid, dienstverlening en hospitality, richten wij ons nu volledig op evenementenbeveiliging en algemene beveiliging.

Ons team van professionals heeft een sociaal en servicegericht karakter en heeft inmiddels veel ervaring in beveiliging en crowd management.

RWSE is gevestigd in Rotterdam maar met een landelijke dekking hebben wij een uiteenlopend klantenbestand. In samenwerking met diverse specialisten adviseren wij u op alle gebieden van veiligheid. Waar loopt u risico en hoe kunnen we risico’s beperken? RWSE onderscheidt zich door verschillende interne opleidingen aan te bieden op de RWSE Academy.

Onze kernwaarden

i

Betrokken en doortastend

Ons personeel denkt ook buiten de geijkte taakomschrijvingen met u mee.

i

Groei en ontwikkeling

Ons eigen opleidingscentrum vormt een mooie aanvulling op standaard opleidingen.

i

Sociaal en servicegericht

Het RWSE-team van professionals heeft een sociale en servicegerichte instelling.

i

Zorgvuldige selectie

Zorgvuldige selectie van medewerkers op basis van achtergrond en ervaring.

i

Maatwerk leveren

Naast het standaard dienstenaanbod denkt RWSE verder en adviseert u op maat. 

i

Ruim aanbod

RWSE heeft een ruim aanbod in gecombineerde beveiligingsdiensten.

Groei van RWSE

Dagelijks doen we bij onze opdrachtgevers nieuwe ervaringen op waardoor we steeds innovatiever handelen en ons blijven ontwikkelen. Ons personeel denkt ook buiten de geijkte taakomschrijvingen met u mee. Het nemen van initiatief, assertiviteit en anticiperen op situaties, dat mag u van onze medewerkers verwachten.

Bij opdrachten met meerdere medewerkers, komt er standaard een leidinggevende mee. Deze leidinggevende is de hoofdbeveiliger en liaison tussen de opdrachtgever en RWSE. Deze hoofdbeveiliger heeft de cursussen Predictive Profiling en Coördinator Particuliere Beveiligingsbedrijven succesvol afgerond.

aLLEEN DE BESTE BEVEILIGERS KOMEN IN AANMERKING

Na een zorgvuldige selectie volgen onze medewerkers diverse interne opleidingen zodat de aansluiting met het werkveld vlekkeloos verloopt. De RWSE Academy vormt dan ook een unieke aanvulling op reguliere beveiligingsscholing. 

 

bEKIJK VACATURESoPEN SOLLICITATIE

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

H. A. Lorentzstraat 4

3331 EE Zwijndrecht

010-5036522

KvK: 72336420

Privacyverklaring

Klacht melden