RWSE Evenement Beveiliger

Kom werken bij de leukste festivals en evenementen in Nederland!

RWSE is onder andere vaste leverancier voor diverse evenement- (beveiligings-) bedrijven, waaronder het grootste evenementenbeveiligingsbedrijf van Europa. Daarnaast heeft RWSE diverse leuke vaste opdrachtgevers zoals musea, voetbalstadia en retail-bedrijven.

Zo kom je nog eens ergens: op de leukste evenementen samen met fijne collega’s in een enthousiast en hecht team.

Ons team van goed opgeleide (beveiliging)-medewerkers staat garant voor de publieksveiligheid en gastvrijheid op en rond aansprekende publieksevenementen.

De functie

Als evenement-beveiliger word je onder andere ingezet bij house- en dance events, sportwedstrijden, publieksevenementen, festivals, popconcerten, en beurzen. Je krijgt te maken met allerlei soorten publiek en verschillende omstandigheden. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, informeren en zo nodig aanspreken van bezoekers en gasten. Kortom: een evenementenbeveiliger is allround, enerzijds het service verlenen aan de gasten die het evenement bezoeken en anderzijds het beveiligen van het evenement.

Wie ben jij?

Je valt op door je natuurlijke betrouwbare en klantvriendelijke houding. Je hebt dan ook een representatieve uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen door je klantvriendelijke houding, maar ook in je voorkomen. Je laat een verzorgde en professionele indruk achter.
Heb jij een achtergrond in de beveiliging en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ben je beginnend maar wil je veel meer leren over het vak en je kennis uitbreiden? Neem gerust contact met ons op. Samen bekijken we wat de mogelijkheden voor je zijn.

Wij bieden:

  • Een baan in een jonge en groeiende onderneming.
  • Een dynamische werkomgeving met afwisselende werkzaamheden
  • Opleidingen en trainingen; Ruimte voor uitbreiden kennis.
  • Afhankelijk van je ervaring, direct vaste uren, of zicht op vaste uren
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een leuk team waarmee je op de afwisselende klussen staat

Solliciteer nu!

RWSE Evenement Beveiliger

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

Postbus 52075
3007 LB Rotterdam

Bezoekadres:
Groene Tuin 281-g
3078 KG Rotterdam

010-5036522
KvK: 60267135
Privacyverklaring

Share This