Vacatures

Werken bij rwse

Heb jij een achtergrond in de beveiliging en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ben je beginnend maar wil je veel meer leren over het vak en je kennis uitbreiden? Neem gerust contact met ons op. Samen bekijken we wat de mogelijkheden voor je zijn.

We zijn regelmatig op zoek naar professionele en enthousiaste nieuwe collega’s. Op de RWSE Academy voorzien we je van aansluitende kennis en kun je na het voltooien van je opleiding direct aan de slag op een hoog niveau. Grote of juist kleinere projecten, we proberen bij plaatsing rekening te houden met jouw voorkeur en belangstelling.

$

Een baan in een jonge en groeiende onderneming.

$

Ruimte voor uitbreiden kennis.

$

Kansen om je te blijven ontwikkelen.

$

Opdrachten door het hele land.

$

Werken voor diverse bedrijven en organisaties.

Onze vacatures:

Objectbeveiliger Bleiswijk

Objectbeveiliger Bleiswijk

Toe aan een nieuwe uitdaging en een volgende stap in de beveiliging? Dan is deze functie echt iets voor jou! Wij bieden een vaste baan bij een groot, leuk en uitdagend object, zowel parttime als fulltime is mogelijk, zowel overdag, ’s avonds, ‘s nachts en in de...

Coördinator Beveiliging

Coördinator Beveiliging

RWSE is een ervaren en flexibele beveiligingsbedrijf met een ruime ervaring in de beveiligingsbranche en evenementen sector. Vanuit verschillende diensten op het gebied van veiligheid, dienstverlening en hospitality, richten wij ons volledig op evenementenbeveiliging...

Planner beveiliging

Planner beveiliging

Wij zijn per direct op zoek naar een assertieve en enthousiaste dame of heer, die ons ongeveer 3 dagen (24uur) per week komt ondersteunen als planner.

Evenement beveiliger

Evenement beveiliger

Voor diverse (bestaande en nieuwe) projecten zijn we op zoek naar ervaren (evenement)beveiligers, die het aankunnen om zowel zelfstandig als in teamverband pro-actief en verantwoordelijk op te treden.

Allround beveiliger

Allround beveiliger

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijk én afwisselende baan in de beveiliging, sta jij mannetje/vrouwtje en heb je ervaring, dan is een baan als beveiliger bij RWSE dus iets voor jou!

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

Anthoniuslaan 1-a
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht.

010-5036522
KvK: 60267135
Privacyverklaring