Vacatures

Werken bij rwse

Heb jij een achtergrond in de beveiliging en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ben je beginnend maar wil je veel meer leren over het vak en je kennis uitbreiden? Neem gerust contact met ons op. Samen bekijken we wat de mogelijkheden voor je zijn.

We zijn regelmatig op zoek naar professionele en enthousiaste nieuwe collega’s. Op de RWSE Academy voorzien we je van aansluitende kennis en kun je na het voltooien van je opleiding direct aan de slag op een hoog niveau. Grote of juist kleinere projecten, we proberen bij plaatsing rekening te houden met jouw voorkeur en belangstelling.

$

Een baan in een jonge en groeiende onderneming.

$

Ruimte voor uitbreiden kennis.

$

Kansen om je te blijven ontwikkelen.

$

Opdrachten door het hele land.

$

Werken voor diverse bedrijven en organisaties.

Onze vacatures:

Planner beveiliging

Planner beveiliging

Wij zijn per direct op zoek naar een assertieve en enthousiaste dame of heer, die ons ongeveer 3 dagen (24uur) per week komt ondersteunen als planner.

Evenement beveiliger

Evenement beveiliger

Voor diverse (bestaande en nieuwe) projecten zijn we op zoek naar ervaren (evenement)beveiligers, die het aankunnen om zowel zelfstandig als in teamverband pro-actief en verantwoordelijk op te treden.

Allround beveiliger

Allround beveiliger

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijk én afwisselende baan in de beveiliging, sta jij mannetje/vrouwtje en heb je ervaring, dan is een baan als beveiliger bij RWSE dus iets voor jou!

RWSE

RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene security en evenementenbeveiliging.

Contact

Postbus 52075
3007 LB Rotterdam

Bezoekadres:
Groene Tuin 281-g
3078 KG Rotterdam

010-5036522
KvK: 60267135
Privacyverklaring